Velkommen til vores hjemmesider!

Voith China Paper har gennemført en revision af vores virksomhed for 2024

Den 11. september 2024 kom leverandørauditteamet fra Voith Paper (China) Co., Ltd. tidligt til konferencelokalet på anden sal i Zhejiang Pengxiang HVAC Equipment Co., Ltd. for at starte den årlige leverandørrevisionsproces.

Som en stor multinational virksomhed har Voith (China) Paper Co., Ltd. en række vurderingsprocesser for leverandørens produktion, miljøbeskyttelse, sikkerhed, kvalitet, personalesundhed og andre aspekter af scoring, og konkluderede derefter, at for Voith var dette er garantien for produktkvalitet, og for Zhejiang Pengxiang HVAC Equipment Co., LTD., er det også en sjælden mulighed for at vise vores kunder vores fordele.

微信图片_20240922084932

Zhejiang Pengxiang HVAC Equipment Co, Ltd har bestået ISO9001 kvalitetsstyringssystem, ISO14001 miljøledelsessystem og ISO45001 arbejdsmiljøledelsessystem certificering, virksomhedens interne produktionsstyring er også strengt i overensstemmelse med denne kontrol og implementering. I produktionsfaciliteterne er alt vores udstyr registreret, og der er komplette vedligeholdelsesplaner og udførelsesregistreringer, for at sikre den kontinuerlige sikkerhed af produktionsfaciliteterne, for yderligere at sikre stabiliteten af ​​produktkvaliteten; Inden for svejseteknologi; Vi har i øjeblikket 7 aktive seniorsvejsere, deres certifikater er blevet anerkendt af staten, har lov til at arbejde; Med hensyn til kvalitetssikring er vi udstyret med tilstrækkeligt inspektionspersonale, for at sikre, at hver proces er ansvarlig for personalet, og der er relevante registreringer; Vores inspektionsværktøjer er også fuldt udstyret, og hvert sæt udstyr er blevet kalibreret for at sikre testerens nøjagtighed, hvert år vil vi kontrollere kalibreringen af ​​udstyret og markere status for yderligere at sikre kvaliteten af ​​produktet .

微信图片_20240922084933

Som en leverandør af ventilatorudstyr, som papirindustrien stoler på, ved vi, at kvalitet er produktets livline, kun kvaliteten op, er den direkte garanti for produktets konkurrenceevne. I årenes løb har Zhejiang Pengxiang HVAC Equipment Co., Ltd. løbende introduceret nye teknologier, fortsatte med at øge investeringerne i forskning og udvikling af grundlæggende designere og har udviklet en række nye produkter med uafhængige patenter for at fremme den fortsatte udvikling af fan industrien. Håber, at flere og flere kunder kan kende Pengxiang fan gennem vores hjemmeside, forstå Pengxiang fan, vi er forpligtet til at arbejde sammen med dig for at blive en livslang partner, fremme vores karriere fremskridt sammen.

微信图片_20240922084931


Indlægstid: 23. september 2024